Persoonlijk

Wij besteden veel tijd aan de samenwerking met onze klanten. Er moet over en weer vertrouwen zijn. Onze aanpak is persoonlijk. We kennen korte lijntjes en de deur staat, letterlijk en figuurlijk, altijd bij ons open.
Hoe we de samenwerking invullen is erg belangrijk. Wij geloven in maatwerk.

Onafhankelijk

Wij werken volledig onafhankelijk en spannen ons voor 100% in voor jou en jouw onderneming. Ook wanneer het even tegen zit, staan we voor je klaar. Bijvoorbeeld bij een geschil met de Belastingdienst of een lastige financieringsaanvraag bij de bank. Door onze onafhankelijkheid kunnen wij ook in deze situaties van toegevoegde waarde zijn.

Vakkundig

Onze adviseurs zijn zeer ervaren en hebben zowel kennis op administratief als op fiscaal gebied. We zorgen dat we altijd op de hoogte zijn van alle relevante actualiteiten. Zo kunnen we je breed van dienst zijn. Onze kracht is niet alleen weten wat we kunnen, maar ook weten wat we niet kunnen. Zijn er specialisten nodig, denk bijvoorbeeld aan een pensioendeskundige, notaris, BTW-specialist of (fiscaal) jurist, dan zorgen wij voor de juiste expertise.

Ontzorgen

Door onze aanpak nemen de reguliere werkzaamheden maar een deel van onze tijd in beslag. De tijd die we over hebben besteden we graag om jou te adviseren.Wij gebruiken online boekhoudsoftware waarbij je geen boekhoudkundige kennis nodig hebt om het te gebruiken. Boekhouden zonder te boekhouden. Uitermate geschikt voor de ZZP’er met een kleine administratie. Heb je een grotere onderneming, dan passen we de software en werkwijze daar op aan.